Mina novament reconeguda per la seva gestió

  • Mina, Aigües de Terrassa renova per segona vegada el Segell d’Excel·lència en la gestió EFQM 400+

Mina inicia 2017 amb bones notícies per a tots els usuaris, així com els professionals que formen part de l’organització. La companyia ha renovat, per segona vegada i malgrat les dificultats de l’entorn, el Segell d’Excel·lència Europea en la Gestió Empresarial, EFQM 400+ i la seva homologació «Recognised for Excellence 4 stars», que li va ser atorgat l’octubre del 2012, de manera pionera a Espanya entre les empreses del sector. La puntuació obtinguda en aquesta segona renovació ha estat sensiblement millor que la del 2014, any en el qual Mina ja es va situar en el rang d’entre 450 i 500 punts.

Aquest reconeixement a l’excel·lència en la gestió empresarial és el model de qualitat definit per la Fundació Europea per a la Gestió de Qualitat, (European Foundation for Quality Management) amb l’objectiu d’estimular i ajudar les organitzacions europees a participar en activitats de millora que les portin a l’excel·lència en la gestió empresarial, en la satisfacció dels seus clients i dels seus empleats, en el seu impacte social i en els seus resultats empresarials, donant suport als equips de direcció d’aquestes organitzacions en l’acceleració del procés de convertir la Gestió de Qualitat Total en un factor decisiu per aconseguir una posició de competitivitat global.

EFQM és una fundació sense ànim de lucre creada el 1988 pels presidents de 14 importants companyies europees, sota els auspicis de la Comissió Europea, amb seu a Brussel·les i que compta amb més de 600 membres, des de petites companyies fins a grans multinacionals, instituts d’investigació, escoles de negocis i universitats, repartits en més de 55 països.

Mina és sòcia del Club Excel·lència en Gestió, entitat que, des de l’any 1991 és el representant oficial i primary partner de l’EFQM a Espanya. En l’actualitat formen part més de 220 organitzacions, que representen el 26% del PIB espanyol i 34% de l’IBEX35. Segons el Club d’Excel•lència en Gestió “l’aposta pels valors de l’Excel•lència i per l’avaluació rigorosa i exigent que suposa l’obtenció d’un Segell EFQM de doble reconeixement, nacional i europeu, situa les companyies espanyoles en una posició d’avantguarda que creiem ha de ser reconeguda en l’àmbit empresarial i social espanyol. El procés d’obtenció d’aquest reconeixement suposa per a les empreses i organitzacions un dur treball i una aposta per l’Excel•lència en gestió donada l’avaluació a què es sotmeten, basada en una metodologia provada i avalada per EFQM, i per la millora de la gestió que aconsegueixen després d’un procés d’aprenentatge exigent.”

Aconseguir mantenir, millorant la puntuació i renovar aquest reconeixement, és un pas més de la societat en la seva permanent aposta per la qualitat, amb la voluntat d’anar sempre per davant de les exigències legals, en la voluntat d’oferir als seus clients/es, aigua sana i de qualitat a casa, comerç o indústria.