Mariana Mazzucato: “La veritable distinció no és entre empreses públiques o privades, sinó entre dolentes i bones”

La VanguardiaA Mina, Aigües de Terrassa defensem la gestió eficient i un servei de qualitat, tant públic com privat, tal com afirma a La Contra de La Vanguardia la catedràtica d’Innovació Pública de la University College de Londres, Mariana Mazzucato.

L’economista assenyala que “la veritable distinció no és entre empreses públiques o privades, sinó entre dolentes i bones”. I és que no es pot negar el coneixement que aporta el sector privat: la millora de la capacitat tècnica, l’accés a la innovació i la tecnologia així com al finançament per abaratir el servei.

Mazzucato, una de les economistes més influents del moment, considera primordial l’entesa entre el sector públic i privat, i posa com a exemple l’economia alemanya. Així mateix, parla de les quatre empreses consultores que s’encarreguen del Brexit a Gran Bretanya per encàrrec del govern.

Entrevista a Mariana Mazzucato.