SOBRE AQUEST BLOC

 

Amb aquest Bloc, Mina vol mantenir un canal de comunicació més directe amb els ciutadans, per tal de fer-vos arribar de primera mà tot allò que pugui ser d’interès per a Terrassa en relació al servei de l’aigua.

La companyia, ara i abans, ret comptes periòdicament amb l’Ajuntament, a qui ha facilitat totes les informacions sobre la gestió de l’aigua. Mina també ha fet arribar les dades a les entitats que s’estan interessant per les conseqüències d’un canvi en la gestió de l’aigua a la ciutat.

No obstant això, en aquest ja decididament iniciat procés sobre la futura gestió de l’aigua a Terrassa ens trobem que sovint s’ha fet difusió d’informacions relacionades amb el servei de l’aigua amb dades errònies del propi servei de Mina, a qui se l’acusa, sorprenentment, de poca transparència.

Res més lluny de la realitat, volem estar al costat dels ciutadans en tot el que calgui. Volem mostrar una i altra vegada que Mina està a disposició dels terrassencs en tot allò que faci falta. I volem fer-vos arribar directament la nostra posició en aquesta situació, així com totes les informacions amb totes les dades correctes entorn el servei de l’aigua a Terrassa.